Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger
Spawn eSport Holding Aps og spwn.dk er administreret og ejet af Consultify ApS & Spawn eSport Holding Aps der er drevet som anpartsvirksomhed (ApS). 

Firmaoplysninger: 

Spawn eSport Holding ApS
Krøyer Kielbergs Vej 3 4. sal 
8660 Skanderborg

CVR nr.: 41227214
Etableringsår: 2020
E-mail: info@spwn.dk           
Telefon: +45 51 86 11 07

Ved formidlingskøb, henvendelse til ovenstående adresse. 

Bestilling & Betaling

Alle priser er opgivet i DKK og er inkl. 25% moms og ekskl. Fragt.

For at handle hos spwn.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.


På www.spwn.dk kan der betales med: 

 • Visa Dankort
 • MasterCard
 • Visa
 • Visa Electron
 • E-Dankort
 • Maestro


Der tages ikke gebyr ved betaling på www.spwn.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Levering & forsendelse
Ved køb over 600,00 kr. er der gratis forsendelse med GLS til nærmeste GLS pakkeshop. 

Der kan der vælges forsendelse med GLS til nærmeste GLS pakkeshop for en pris på kr. 39,00, forsendelse til en erhvervsadresse i D anmark med GLS for en pris på kr. 39,00 eller forsendelse med GLS og omdeling til din private adresse for kr. 69,00.

Ønsker du levering til andre lande, kontakt os på info@spwn.dk

For at modtage din vare fra spwn.dk, skal du oplyse nøjagtig leveringsadresse og email. Din forsendelse sendes til den adresse du har oplyst (privat eller erhverv) eller til afhentning på GLS pakkeshop, afhængig af den forsendelsesmetode du vælger. 

Leveringstiden er 2-5 hverdage. Vi leverer kun til Danmark. Leveringstid afhænger af, om den pågældende vare er på lager. Stationære der bygges efter kundens ønske, tages der forbehold til overstående i forhold til leveringstid. Her henvises der til den oplyste leveringstid efter aflagt ordre.

Når varen afsendes fra vores lager, sender vi dig en forsendelsesbekræftelse via e-mail. Forsendelsesbekræftelsen bliver automatisk genereret og sendt fra os så snart din ordre er behandlet og afsendes fra vores lager. Er varen ikke modtaget efter angivet leveringstid, efter du har modtaget din forsendelsesbekræftelse, kan du kontakte SPWN kundeservice for at igangsætte en efterlysning af varen.

SPWN er ikke erstatningspligtige, hvis der ved bestilling ikke er opgivet korrekte leveringsoplysninger. Og dette skulle medføre bortkomst af forsendelsen, det samme gælder for andre services om ændring/korrekt udfyldelse af adresse.

Er varen i restordre, vil du automatisk modtage opdateringer om leveringstid via e-mail, når vi har mere konkret oplysninger fra vores leverandør.

SPWN agter at overholde leveringstid, dog kan der opstå situationer, kaldet Force Majeur hvor SPWN ikke kan holdes til ansvar for forsinkelser.

Afhentes din varer ikke på den ønskede forsendelse adresse. Vil du blive opkrævet at skulle betale for en ny forsendelse. Hvis varen bliver returneret til SPWN’s lager. Ønskes varen ikke alligevel og du ikke afhenter varen vil du også blive pålagt at betale fragtomkostninger.

Afhentning af ordrer

Du kan få gratis leveret dine varer på vores lager eller i et af vores centre, så kan dette gøres på følgende adresse:

 

Consultify ApS

Kristiansvej 13 

8660 Skanderborg

eller

SPWN Skanderborg

Krøyer Kielbergs Vej 3 4 3

8660 Skanderborg

 

Du modtager besked når dine varer er klar til afhentning. Men du er også velkommen til at ringe eller skrive og aftale tidspunkt for afhentning.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.spwn.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 1. Har modtaget din vare,
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis,
 3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til www.spwn.dk via mail (info@spwn.dk). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig og klar besked om dette. 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

HUSK! Hvis du ved køb af varen har opnået fri fragt og du ved returnering af varen kommer under fri fragt grænsen, så vil vi fratrække fragt beløbet (kr. 39,00) når vi refundere pengene til dig.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Spawn eSport Holding ApS

Att: SPWN – Fortrydelsesret
Kristiansvej 13
8660 Skanderborg


Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret  
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 

Når du handler på www.spwn.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamation og garanti 
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejl eller manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Varen skal sendes til: 


Spawn eSport Holding ApS

Att: SPWN - Reklamation
Kristiansvej 13
8660 Skanderborg

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er et krav, og det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

SPWN forbeholder sig retten til at udbedre den fejl eller mangel der måtte være på produktet, ombytte varen, give pengene tilbage eller et afslag på den oprindelige købspris. Det vurderes individuelt efter den enkelte sag.

Er varen ikke omfattet reklamations- eller garantisag og det vurderes at fejlen er selvforskyldt. Vil kunden blive pålagt fragtomkostninger og 700kr pr. påbegyndt tekniker time for udbedring af denne fejl. Dette er også gældende for produkter der modtages, hvor varen ikke er fejlbehæftet.

Tilbagebetalinger for varen sker indenfor 14 bankdage.

Skulle du vedmodtagelse kunne bekræfte der er en tydelig fragtskade på emballagen, skal dette dokumenteres skriftligt og med et billede af skaden til SPWN, indenfor 24 timer fra modtagelsen. Det er med til at lette bevisbyrden for at skaden er sket under transporten. Bliver fragtskaden meldt for sent, risikere man at reklamationen frafalder og du er selv ansvarlig for udbedring heraf.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

 

Der ydes altid 2 års garanti på bærbar og stationære computere

 • Kunden må gerne montere nyt hardware i maskinen uden at miste reklamationsretten, det vil dog til enhver tid være kundens eget ansvar hvis der påføres skade under montering. I sådan et tilfælde vil reklamationsretten frafalde. 

Batterier

Der ydes 2 års reklamationsret på genopladelige batterier såfremt dette skulle have en defekt. Svækket batteri levetid ved almindelig brug bliver ikke betragtet som en fejl, som blot er et udtryk for slitage. 

Du kan med fordel, følge vores anbefalinger om hvordan du kan forlænge dit batteri:

 • Lad aldrig din bærbar være tilsluttet strøm i længere tid ad gangen.
 • Fjern oplader så snart batteri er opladt – Der kan dog i visse tilfælde kræves en strøm tilslutning, for optimal performance af bærbar.
 • Aflad med jævne mellemrum batteriet inden det oplades igen.
 • Udsæt ikke dit batteri for store temperatur udsving. For høj varme eller kulde.

Privacy-policy
Persondatasikkerhed og Cookies der bruges i forbindelse med et køb hos Spwn, bliver altid behandlet fortroligt og sikkert. Alle indtastede oplysninger i forbindelse med et køb, anvendes kun til behandling af dine ordre. For at du kan indgå aftale med os på www.spwn.dk, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos spwn.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.spwn.dk er Michael Mikkelsen (mm@spwn.dk).

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.spwn.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.spwn.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til spwn.dk via e-mail: info@spwn.dk.

Når du gennemfører en ordre på spwn.dk, accepterer du at vi sender dig optil flere e-mails i forbindelse med håndtering af din ordre. I processen med bestilling af din varer får du mulighed for at vælge hvorvidt du ønsker at modtage e-mails med tilbud, nye produkter, konkurrencer, events og turneringer.

Ved reklamations-/fortrydelse af din ordre, kommer der altid mere information om den videre proces til at afslutte sagen. Denne information foregår via e-mailkorrespondance.

Klagegang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til os på mail: info@spwn.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Cookies politik

Spwn.dk bruger Cookies til at optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. En Cookie er en tekstfil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En Cookie indeholder kun tekst, det er ikke et program og indeholder ikke virus.

Desuden hjælper Cookies os også med:

 • Huske og holde styr på hvad du har lagt i kurven.
 • Om du har besøgt siden tidligere.
 • Om du er logget ind og hvilket sprog og valuta du gerne vil have vist på hjemmesiden.
 • Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens service
 • Måle trafik og salg på Spwn.dk
 • Målrette annoncering til unikke bruger.

Cookies bruges overordnet som en del af vores service til at vise dig så relevant indhold, som muligt.

Ønsker du ikke at vi bruger Cookies på din computer. Kan du til enhver tid afvise eller slette dine Cookies ved at ændre dine indstillinger i din internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden husker hvilke valg du har foretaget dig.  

For at slette dine Cookies kan du bla. gøre følgende i dine internet Explorer

->Funktioner->Internetindstillinger->Slet Cookies.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra på vores hjemmeside fra Cookiedeklarationen.

 

Dit samtykke gælder følgende domæner:

Spwn.dk

spawnesport.dk

spawnlounge.dk

spawnlounge.com

spawn-esport.dk

spawnesport.dk

spawn-esport.com