Om os

SPWN eSportcenter

Hos SPWN eSportcenter i Skanderborg er gaming i højsædet. I vores attraktive og unikke rammer har vi 100 af de bedste maskiner på markedet, så du får den ultimativt bedste oplevelse, hvad end du er til FPS, MOBA, RTS eller MMORPG. Hertil har vi også egne severe og en discord server, så kommunikationen også er i top.

Hvad end du er nybegynder, øvet eller ekspert, står vores kompetente instruktører og personale klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, og hvis du vil tage din gaming til det næste niveau, har de dygtige instruktører ekspertisen til at muliggøre dette.

For at fuldende det ultimative gamer sæt, har vi både keyboardet, musen og headsettet til at sikre det ikke er udstyret der fejler, når dit hold wiper på A eller modstanderen får et rampage, fordi du var for langsom på tasterne.

Ud over de mange titler man forbinder med den konkurrenceprægede eSport, har vi samtidig mere end 2000 andre titler, hvis dig og dit selskab går mere op i, hvem der har håneretten på kontoret end i at forbedre din KDR.

Der vil også være mulighed for afvikling af større netparties eller boot camps, hvor vores lækre cafémiljø med snacks og drikkevarer også vil stå til rådighed.

SPWN webshop

Foruden vores esportscenter i Skanderborg, har vi hos SPWN også lanceret en webshop. Målet med webshoppen, er at kunne levere et bredt udvalg af det bedste gaming udstyr tilgængelig på markedet til dig og din PC. Her skal kvaliteten være i top, samtidig med at det ikke kommer på bekostning af servicen.

Vi forhandler både gamer tastaturer, muse og headsets, men vi skræddersyer også den samlede computer til den enkelte person. Så hvad end du spiller Fortnite, LoL, CSGO eller noget helt fjerde, er vores mål at sammensætte vores maskiner så vi kan give dig den mest optimale spiloplevelse.

Selvom vi indtil videre kun ligger i Skanderborg, dækker vores webshop alligevel hele Danmark. Så står du og mangler råd om, hvilken gamer mus der er bedst til FPS spil, eller hvilket keyboard man skal bruge til DotA, så står vi klar til at hjælpe dig.

 

SPWN - hvor gamere mødes